Experienta relevanta:

Consultanta si asistenta juridica in procedurile de solutionare a conflictelor pe calea medierii/concilierii.

Consultanta juridica de specialitate in materia dreptului asigurarilor/reasigurarilor, dreptului fiscal, dreptului financiar, dreptului muncii, dreptului international (public/privat), dreptului administrativ precum si in domeniul achizitiilor publice.

Consultanta si asistenta juridica in procedurile de negociere a contractelor civile/administrative precum si in proiectele finantate/cofinantate din fonduri europene.

Expertiza in solutionarea litigiilor deduse instantelor de arbitraj sau judecatoresti, in cauze privind chestiuni de drept civil, asigurari si pensii private, contencios administrativ si fiscal, dreptul concurentei, drept de proprietate, precum si in solutionarea litigiilor de natura penala.

Expertiza in solutionarea litigiilor privitoare la executarea contractelor de finantare/cofinantare precum si in domeniul achizitiilor publice privind derularea procedurilor de atribuire a contractelor si/sau a procedurilor de contestare a masurilor si sanctiunilor dispuse de autoritatile cu competente in gestionarea fondurilor europene

Ovidiu Mihai Țibuleac

Avocat asociat

E: ovidiu.tibuleac@giscan.ro

Ovidiu Mihai Țibuleac