O scurtă prezentare a societății noastre

Gîscan și Asociații SCA este înregistrata la Baroul București ca formă de organizare profesională si asigură servicii avocațiale în toată țara, la toate instanțele de judecată, atât prin avocații proprii cât și prin colaboratorii locali.

Societatea a luat fiinta in anul 2015 dar echipa s-a format cu mult inainte de-a lungul a multi ani de colaborare perioada in care am realizat ca ne leaga mai mult decat profesia ci un set de valori comune care dau forta echipei. Aceasta ne-a motivat sa plecam impreuna in cadrul proiectului „Giscan si Asociatii” proiect care se dovedeste a fi unul reusit.

In acesti ani de inceput am reusit sa consolidam echipa prin cooptarea unor avocati care impartasesc aceleasi valori cu noi si care au reusit sa aduca in cadrul echipei experienta in domenii noi ale dreptului si dorinta de a aborda proiecte multidisciplinare si de complexitate ridicata.

“Gestionăm o gamă largă de proiecte și litigii. De la proiecte de restructurare corporativă, litigii civile și comerciale complexe, achizitii publice și de reglementare specifică, până la acțiuni de natură penală și de dreptul familiei.”

Loialitate, profesionalism si determinare

Avocatii Asociati au inceput colaborarea in anul 2000 cand inca erau la inceput de drum in profesiile juridice activand in calitate consilieri juridici in sistemul fiscal.

Experienta profesionala a acestora a fost completata de coordonarea departamentelor juridice din cadrul unor autoritati publice centrale unde au contribuit la infiintarea si dezvoltarea cadrului legal si de reglementare in Romania, ajungand ca incepand cu anul 2006 sa reia colaborarea in cadrul unei echipe mai extinse.

Cu ani de experiență în litigii, avocații societatii sunt capabili să simplifice și să transmită judecatorilor în mod eficient nuanțele disputelor complexe de afaceri aflate în diverse stadii procesuale.

Expertiză, eficiență și experiență dobândită

Daca la inceput domeniile de expertiza se limitau la Autoritati publice, Achizitii publice, Fonduri Europene, Constructii, Mediu si utilitati, expertiza s-a extins cu domenii precum Asigurari, Fiscal, Energie, Drept Penal, Corporate, Dreptul Familiei.

Datorită unei bune cunoașteri și înțelegerii a specificului clientului si a intereselor sale de afaceri, societatea sprijină clienții în toate aspectele activității și operațiunilor lor.

Vezi ariile de expertiză

Contactează-ne pentru o consultație, iar de restul ne vom ocupa noi.

Gestionam cazurile diverselor companii, multinationale, IMM-uri si persoane fizice, cu o cazuistica diversa, peste 200 de clienti activi.